Krok Fjällräv

245,00 kr

Träsnidad fjällräv med en bronsfärgad krok

Arktis slugaste figur blir en hjälpsam inredningsdetalj i form av en handsnidad krok. 

Den här lekfulla kroken blir allas favorit att hänga både jacka och väska på. Fjällrävskroken är både praktisk och dekorativ med ett oerhört naturtroget uttryck som man inte kan låta bli att glädjas av.  

Fjällrävens huvud är tillverkat för hand enligt traditionellt hantverkskunnande. Materialen är miljösnälla och hantverkarna använder sig av snidat trä och miljövänlig färg för att skapa de naturtrogna rävarna. På baksidan har de en metallkrok med nyckelhålsupphängning så att du lätt kan hänga dem var du vill. Kroken tål en maxbelastning på 10 kg. 

Då krokarna är handgjorda förekommer det små detaljvariationer mellan varje exemplar och precis som i naturen är varje fjällräv unik. 

Naturtrogna djurkrokar från Wildlife Garden

Wildlife Gardens djurkrokar kombinerar svensk design, traditionellt hantverkskunnande och naturvetenskap för att skapa praktisk heminredning som sprider glädje och kunskap. Varje krok kommer med ett informativt häfte med kuriosa om arten. Serien speglar världens fantastiska fauna och bjuder in naturen i våra hem på ett praktiskt och lekfullt sätt.
L: 55 B: 60 H: 120 mm